In de steigers!

15 januari 2016.

Is mijn creatieve winterslaap voorbij? Ja! Heerlijk! De drukke tijden in mijn gezin zijn zo goed als voorbij. Wat een gezellige dagen zijn er toch in de decembermaand. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik ook wel weer blij ben dat het normale leven zijn gang weer heeft gekregen. Alle gezinsverjaardagen, Sinterklaas, Kerst en Oud&Nieuw binnen twee maanden is best druk!

Zelf ben ik nog jarig aan het eind van de maand. Maar ik moet zeggen, ik ben bij voorbaat al enorm verwend! En ik ben zo blij met die cadeau’s. Ik heb een tas, telefoonhoesje en portemonneetje gekregen met mijn eigen logo!! Okee, het portemonneetje heb ik van mezelf gekregen… Maar hoe leuk is dat??!! Een vriendin had een tas met haar eigen logo en ik kon de gedachte niet meer uit mijn hoofd krijgen, hoe leuk het zou zijn, zelf ook een tas te hebben met mijn eigen logo! En ik zag ook al meteen voor me, hoe ik het dan wilde hebben. Nu ben ik rijk gezegend met een echtgenoot die heel handig is met de computer en hij kon precies uitwerken wat ik voor ogen had. De rode stippen van de Oilily tas, want aan dat ontwerp heb ik enorm veel positieve wendingen in mijn leven te danken. En uiteraard mijn eigen logo: Hip! Ik weet niet hoe dat bij jullie er aan toe gaat, maar ik was bezig met de bestelling en mijn oog viel naast de afgesproken tas en telefoonhoes ook op een kleine portemonnee. Hij lonkte naar me en ik was verkocht. Dus die heb ik erbij besteld. Iedereen kan een tas of een ander voorwerp met zijn eigen logo bestellen bij Your Surprise. En de levering is heel erg snel! Gisteren besteld, vandaag al alle 3 in huis. Ik kon mijn ogen niet geloven toen de bel ging en het pakket afgeleverd werd. Ik rekende op ergens volgende week!

 

Kijk, deze neem ik mee als ik op stap ga. Bijvoorbeeld naar de handwerkbeurs in Zwolle in februari! Daar hoop ik heerlijk rond te slenteren met een vriendin. Lekker neuzen en ideeën opdoen. Ik kijk er enorm naar uit! 

IMG_5396

Ondanks dat mijn werkkamer nog steeds niet klaar is en dat al mijn mooie garens en spulletjes in verhuisdozen zitten, is de creatieve ader wel weer aangesproken! Ik moet wel zeggen dat ik een duwtje in de rug nodig had, maar er is weer een nieuwe tas in de steigers gezet! Het ontwerp heb ik klaar en dinsdag ga ik bij http://www.keetenco.nl/ de goede kleuren van het garen uitzoeken. En ik moet zeggen, eigenlijk kan ik daar bijna niet op wachten! Zo’n zin heb ik om te beginnen. Herkennen jullie dat? Het is een totaal ander ontwerp, qua sfeer en stijl. Maar ik ben heel enthousiast! Ik hoop dat het zo gaat worden als dat ik in mijn hoofd heb. Helaas moeten jullie dus nog even afwachten. Op 5 maart sta ik een dagje in Gorinchem tijdens het CreaWeekend bij de stand van Keet en Co. Afgelopen najaar mocht ik ook een dagje bij haar stand staan en dat was een heel gezellige dag met veel ontmoetingen met enthousiaste haaksters van de Oilily tas. Mijn streven is de tas dan klaar te hebben en te presenteren aan jullie! Ik zou het heel erg leuk vinden als ik die deadline ga halen! Dus komende weken is het voor jullie geen vraag waar ik druk mee ben…

Al met al heb ik weer energie voor 10 om aan de slag te gaan om ook 2016 tot een geslaagd haakjaar te gaan maken. Doen jullie mee?

Maak het Hip!!

  10 comments for “In de steigers!

 1. Annelies van Ingen
  15 januari 2016 at 21:59

  Ik heb je blog gelezen. Wat een leuk idee, een tas met eigen logo. En dan ook weer een nieuw ontwerp in de haakpen. Ik wens je veel succes

  • 15 januari 2016 at 22:06

   Ja, ik zag het en ik kon de gedachte niet meer uit mijn hoofd krijgen!
   Dank je wel, ik ga mijn best weer doen!

   • nel
    15 januari 2016 at 22:15

    fijn dat je er weer zin in hebt heel veel plezier met je nieuwe ontwerp

 2. Ellen
  15 januari 2016 at 22:08

  Ben heel benieuwd! Krijg nog steeds veel complimenten op de mooie oilily tas maar ben wel weer toe aan een nieuwe uitdaging

  • 15 januari 2016 at 22:12

   Ha Ellen, wat leuk om te horen!! Ik kan je vertellen dat dit nieuwe ontwerp een enorme uitdaging is. Ik ga er voor, maar de lat heb ik wel een beetje hoog gelegd. Ik zou het heel erg leuk vinden als je t.z.t. in dit nieuwe ontwerp ook een uitdaging ziet!

 3. Sylvia
  15 januari 2016 at 22:55

  Ik ben naar Italië verhuisd en heb speciaal garen meegenomen om jouw Oilily tas te gaan haken. Moet van mezelf nog twee projecten afmaken en ga dan beginnen. Ik verwacht in de zomer met jouw ontwerp door Florence te lopen. Ik loop dan de Bracciolini winkel even binnen en ga de tas showen. Wie weet wordt je daarna wel bekend in Italië. Uiteraard ben ik ook zeer benieuwd naar je nieuwe ontwerp. Ciao Sylvia

  • 15 januari 2016 at 23:09

   Sylvia, je laat me blozen!! Wat een complimenten geef je me! Heel erg veel succes met haken t.z.t. van de Oilily tas! En als ik in Florence ben, ooit, dan kijk ik naar je uit!
   Doei! (Als reactie op jouw Ciao :))

 4. Hannie
  17 januari 2016 at 11:23

  Hoi Gerbelien, wat fijn dat je aan een nieuw project bent begonnen, ik ben reuze benieuwd. Ik kijk er naar uit om je weer in Gorinchem te zien. Heel veel succes ??

  • 17 januari 2016 at 12:46

   Ja, leuk he, Hannie?! Zelf heb ik ook heel veel zin om weer naar gorinchem te gaan!
   Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *