Werk in uitvoering!

17 februari 2016.

Het huishouden staat hier op zijn kop! Niet door de verbouwing, maar op creatief vlak zijn de dammen doorgebroken! Afgelopen weken heb ik hard gewerkt aan een nieuw ontwerp. En aangezien ik maar 1 ding tegelijk kan doen… kennen jullie dat? Je hoofd zit vol met een idee en je kunt niets anders uit je handen krijgen dan werken aan dat idee! Niet leuk voor mijn lieve medehuisgenoten en mijn vriendinnen, om nog maar te zwijgen over de staat van mijn huishouden… Maar in mijn eigen cocon werk ik dan hard door en ontstaat er iets wat ik van te voren ook niet echt kon bevroeden. En ik kan verklappen, het is een originele tas geworden met een heel andere uitstraling dan de Oilily-look-Like Zomertas! Zijn jullie al nieuwsgierig?!

Zal ik een heel klein tipje van de sluier oplichten?!

Sneakpreview vogeltas

Spannend, toch?!

 

Van deze tas komt een pakket, met al het garen, de rits en het patroon bij http://www.keetenco.nl/. De precieze uitwerking van dit pakket is nog niet geheel duidelijk. Maar, schrijf 5 maart maar in je agenda! Dan mag ik weer een dagje bij haar op het CreaWeekend in Gorinchem staan! En daar zal dit nieuwe ontwerp voor het eerst te bewonderen zijn. Vanaf 5 maart is dan ook het pakket te koop bij haar! Te gek gewoon, ik vind dit zo leuk! Het is heel fijn samenwerken met Keet & Co! Tip: ze heeft een rijk gevulde webshop! Echt heerlijk om in rond te struinen. 

Zijn er haaksters die al weten dat ze naar het CreaWeekend gaan in Gorinchem? Keet en Co heeft daar een stand op het handwerkplein. 

Voor de exacte details, klik maar eens op de de facebook pagina van haar: https://www.facebook.com/KeetenCo/?fref=ts

image1 (2)

 

Maar ik heb nog meer leuk nieuws om te delen. Ook daar is achter de schermen hard aan gewerkt. Haaksters die mijn werk al langer volgen hebben hem al langs zien komen;

de Vlindertas!

image (1)

 

Er was veel vraag naar dit ontwerp. En nu kan ik zeggen dat van deze tas een pakket gekocht kan gaan worden; garen en de werktekening! Klik maar eens op deze link! http://www.keetenco.nl/a-43407229/vlindertas/vlindertas/ Je vindt hier ook suggesties voor de voering en handvatten.

Komende dagen zal ik een nieuwe pagina toevoegen aan de website over deze tas!

Erg blij ben ik met deze ontwikkelingen en natuurlijk hoop ik dat jullie er net zo hard van meegenieten!

Ik hoop dat ik kan zeggen: tot ziens op 5 maart in Gorinchem! En tot die tijd zet ik de laatste puntjes op de i!

Maak het Hip!

  2 comments for “Werk in uitvoering!

 1. Annelies van Ingen
  18 februari 2016 at 10:10

  Wat een heerlijke blog om te lezen. Jij hebt mij wel erg nieuwsgierig gemaakt. Ik blijf je volgen en wacht (on)geduldig tot 5 maart.

  • 18 februari 2016 at 11:28

   Ha Annelies!
   Jij weer bedankt voor jouw heerlijke reactie! Voor mij geen verrassing dat je het blijft volgen. Je bent mijn trouwste volgster, denk ik!
   Fijne dag en ik hou je op de hoogte! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *